Në ditën e sotme të vitit 1991 doli gazeta Rilindja Demokratike

05.01.2014 (komentet: 0)

Në diten e sotme të vitit 1991 doli në qarkullim numri i parë i gazetës Rilindja Demokratike, gazeta e parë e lirë pas rënies së diktaturës komuniste në Shqipëri.


Rilindja Demokratike (shkurt RD) është një gazetë që botohet në Shqipëri.Rilindja Demokratike është gazetë e Partisë Demokratike të Shqipërisë. Gazeta botohet përditë me përjashtim të ditës së hënë. Kryeredaktor i gazetës është Bledi Kasmi. Numri i parë i kësaj gazete doli në 5 janar të vitit 1991 dhe ishte gazeta e parë e lirë pas rënies së diktaturës komuniste në Shqipëri

Kthehu mbrapa

Shto koment