Ne diten e sotme me 13 dhjetor vdiq Richard Holbrooke

12.12.2013 (komentet: 0)

Richard Charles Albert Holbrooke (Riçard Hollbruk) (24 prill 1941 - 13 dhjetor 2010), ishte diplomat, redaktor reviste, autor dhe bankier amerikan i cili kishte të bënte edhe me luftrat e Ballkanit. Kohëve të fundit e kryente rrolin e këshilltarit special të presidentit Obama rreth luftës në Afganistan dhe Irak.

Kthehu mbrapa

Shto koment