Në ditën e sotme më 11 mars

11.03.2014 (komentet: 0)

të vititi 1981 shpërthyen demonstratat e studentëve

Në Kosovë shpërthyen demonstratat e studentëve në mensën studentore në Prishtinë, ku u shtru hapur kërkesa “Kosova Republikë”. Reagimi i klasës politike në pushtet ishte i patakt dhe i pabashkërenditur. U arrijt deri në atë pikë që demonstratat u cilësunë si 'kundërrevolucionare'. 

Kthehu mbrapa

Shto koment