Në ditën e sotme 3 prill

03.04.2014 (komentet: 0)

Aeroplanët e NATOs bombardunë për herë të parë qendrën e Beogradit qysh nga fillimi i bombardimeve me 24 mars. U goditën ndërtesat e Ministrisë së Mbrendshme federative dhe republikane. Në Novi Sad u shkatërru ura e dytë mbi Danub.

Aeroplanët e NATOs bombardunë për herë të parë qendrën e Beogradit qysh nga fillimi i bombardimeve me 24 mars. U goditën ndërtesat e Ministrisë së Mbrendshme federative dhe republikane. Në Novi Sad u shkatërru ura e dytë mbi Danub.

Kthehu mbrapa

Shto koment