Ndodhi në ditën e sotme më 29 prill

29.04.2014 (komentet: 0)

të vitit 1960 u transmetua programi i parë TV shqiptar

U transmetu programi i parë televiziv shqiptar. Spikerja Stoli Belli paraqiti programin në orën 10:00 para një kamere të madhe të vjetër gjermane, që ishte e vetmja për gjithë studion dhe që merrte drejtpërdrejt dhe njëkohësisht paraqitësen e programit, folëset e lajmeve ose këngëtarët që vinin e këndonin.

Kthehu mbrapa

Shto koment