Marin Mema: Dialogohet me Serbinë dhe askush nuk flet për ekzistencën e Sanxhakut të Pazarit të Ri

04.09.2018 (komentet: 0)

Gazetari Marin Mema i ftuar në Ora News është shprehur  se me serbët gjithmonë diskutojmë Medvegjë, Bujanoc, Preshevë, por askush për Sanxhakun e Pazarit të Ri ku ka rreth 300 mijë shqiptarë.

 

Sipas tij këto diskutime janë anashkaluar, ndoshta dhe qëllimisht.

“Ulemi dhe diskutojmë gjithmonë me serbët, diskutojmë Medvegjë, Bujanoc, Preshevë. Këtu mbyllet filmi. Askush nuk përmend ekzistencën e Sanxhakut të Pazarit të Ri që ka mbi 300 mijë shqiptarë pavarësisht se janë deklaruar myslimanë.”

Kthehu mbrapa

Shto koment