Të pame-ngushllime me rastin e vdekjes së Afrim Asanit !

16.02.2018 (komentet: 0)

 

Të nderuar bashkëfshatar, miq shokë e dashamirë, familja e të ndejerit organizon të pame-ngushllime:

 

Adresa : Albanische feirn Seestrasse 319 a

 8804 Au (Wädenswil)  

Dita e diel 18.02.2018 nga ora : 9:00-17:00 ( për gra dhe burra).

 

Në emër të familjes stafi kokaj.net

Kthehu mbrapa

Shto koment