Të nderuar bashkëfshatar, miq e dashamir të Familjes Maliqi me prejardhje nga fshati Kokaj!

25.04.2018 (komentet: 0)

Lajm mortor

 

Me pikëllim të thellë ju lajmërojmë se në moshën 52 vjeçare ,  ka ndërruar jetë Qemajl ( Maliq ) Maliqi, i lindur në Kokaj. I ndjeri  ka jetuar në Gjilan ku edhe ndrroi jetë më 24 04 2018.

 

 

Varrimi i të ndjerit bëhet sot me 26 prill 2018, në varrezat e fshatit Kokaj, në kohën e namazit të içindisë.

Në emër të stafit kokaj.net, familjes të afërmeve, dhe miqve të familjes Maliqi ju shprehim ngushëllime më të sinqerta.

Kthehu mbrapa

Shto koment