Nrroi jetë Fadil (Hajrë) Rrustemi

18.10.2012 (komentet: 1)

Bashkëvendas të nderuar me keqardhje ju njoftojmë se sot në moshën 46 vjeqare ka ndrru jetë Fadil (Hajr) Rrustemi me vendbanim në Llojan të Kumanovës.

Bashkëvendas të nderuar me keqardhje ju njoftojmë se sot  në moshën 46 vjeqare ka ndrru jetë Fadil (Hajr) Rrustemi  me vendbanim në Llojan të Kumanovës. 

Varrimi i të ndjerit bëhet me 19 10 2012 me namazin e drekës në Llojan.

Ngushllime të gjithëve .Zoti e shpërbleft me xhenet

Kthehu mbrapa

Shto koment

Koment nga Shefket Kokallari | 18.10.2012

ne emrin tim personal i shprehi ngushllime familjes hajr rrustemi dhe zoti ja dhasht gajretin