Njoftim për të pame!

04.02.2018 (komentet: 0)

Të pame-ngushllime me rastin e vdekjes së Latif Rrahmanit !

Të nderuar bashkëfshatar, miq shokë e dashamirë, familja e të ndejerit organizon të pame-ngushllime:

 

Adresa : ENB AG Brandbachstrasse 10. 
8305 Dietlikon

Dita e diel 11.02.2018 nga ora : 10:00-15:00 ( për gra dhe burra).

Në emër të familjes stafi kokaj.net

Kthehu mbrapa

Shto koment