Ngjarjet e dites se sotme 12 Shtator

12.09.2013 (komentet: 0)

- Federata Sindikale e Pavarur e PTK-së , do të mbajë protestë qe te mos behet nënshkrimi i kontratës kolektive në nivel të PTK-së. (Para objektit kryesorë të PTK-së, ora 12:00)

Në ditën e sotme, 12 shtator

 

 

 


- Seanca plenare e Kuvendit të Republikës së Kosovës. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00)

- OSBE-së së bashku me Zyrën e Komisionerit për Gjuhët do të lansojnë një fushatë për të informuar publikun për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave gjuhësore në Kosovë.(Hotel Afa, ora 10:00)

- Federata Sindikale e Pavarur e PTK-së , do të mbajë protestë qe te mos behet nënshkrimi i kontratës kolektive në nivel të PTK-së. (Para objektit kryesorë të PTK-së, ora 12:00)

- Lëvizja Vetëvendosje! në Gjakovë prezanton kandidatët për asambleistë për këtë Komunë. (Hotel "Pashtriku" në Gjakovë, ora 13:00)
 
- Teatri i qytetit Dodona mbahet konferencë për shtyp përkitazi me premierën më të re, “Në mbrojtje të njeriut të shpellës” . (Skena e teatrit “Dodona”, ora 12:00)

-  Në Kinemanë e Hapur Franceze do të shfaqet filmi “La vie en court/Life in short”. (Qendra Informative dhe Kulturore e BE-së, ora 20:00)

Kthehu mbrapa

Shto koment