Ngjarjet e datës 6 Tetor

06.10.2013 (komentet: 0)

- Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës fushatën parazgjedhore e vazhdon në Gjakovë. (Palestra e Sporteve “Shani Nushi” në Gjakovë, ora 13:00)

 

 


- Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës fushatën parazgjedhore e vazhdon në Prizren. (Pallati i Kulturës në Prizren, ora 11:00)

- Partia e Drejtesisë, dega në Pejë, organizon aktivitet parazgjedhor (Në qendër të qytetit të Pejës, ora 11:00)

- Lidhja Demokratike e Kosovës bën përurimin e projekteve të trashigimisë kulturore në Hamamin e qytetit. (Hamami i Prishtinës, ora 11:30)

- Aleanca Kosova e Re fushatën elektorale e vazhdon duke vizituar shkollën muze të Herticëve dhe vizita e mbrenda në familjen e Herticëve. (Kodra e Trimave, ora 12:30)

- Dega e LDK-së në Deçan në hapjen e fushatës parazgjedhore do të bën prezentimin i kandidatit për kryetar të komunës së Deçanit dhe 29 kandidatët për asamble komunale. (Restaurant "Maturant" në Deçan, ora 13:00)

- Partia Shqiptare Demokristiane e Kosovës hap fushaten zgjedhore. (Hotel Grand, ora 13:00) 

- Aleanca Kosova e Re hap fushaten në Gjilan. (Teatri i Qytetit, ora 13:00)

- Dega e V e Lidhjes Demokratike te Kosovës bën prezentimin e kandidatëve për asamble komunale në (Shkolla fillore “Shkëndija” në Hajvali, ora 13:00)


- Lëvizja Vetëvendosje! mban fushatë elektorale në Artanë. (Shtëpia e vjetër e Kulturës në Artanë, ora 13:00) 

- Alternativa Demokratike e Kosovës do të hap fushatën zgjedhore në Pejë. (Hotel Dukagjini, ora 14:00)

- Partia Demokratike e AShkalinve të Kosovës bën hapjen e fushatës zgjedhore dhe  prezentimin e kandidatëve. (Restaurant “Semafori” te auto tregu-Ferizaj, ora 15:00)

- Lidhja Demokratike e Kosovës fushaten elektorale e mban në Klinë. (Qendër të Klinës, ora 15:00)

- Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës fushatën parazgjedhore e vazhdon në  Junik. (Restaurant “Gjeravica” në Junik, ora 15:00)

- Hapja solemne e fushates parazgjedhore e Partisë së Drejtesisë, dega në Kaçanik. (Shtëpia e Kulturës, “Xheladin Kurtaj”, në Kaçanik, ora 16:00)

- Lidhja Demokratike e Kosovës  fushaten elektorale e mban në Pejë. (Salla e Sporteve Karagaq, ora 17:00)

- Lëvizja Vetëvendosje! mban fushatë elektorale në Gjakovë. (Çarshia e Vjetër, ora 17:00)

- Aleanca Kosova e Re mban takim me qytetarë në Shkollën Fillore të Carralevës së Shtimes. (Carralevë, ora 18:00)  

- Aleanca Kosova e Re mban takim me Takim me Rininë  në  Fushë Kosovë. (Fushë Kosovë, ora 19:00) 

Kthehu mbrapa

Shto koment