Kalendari i dates 31 Gusht

31.08.2013 (komentet: 0)

- Ministria e Drejtësisë për herë të parë organizon provimin për Përmbaruesit Privat. fiteatrin e ndërtesës së re të Qeverisë, ora 10:00)

 

 

- Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi qytetin e Vitisë ku do të vizitojë nga afër disa nga punimet infrastrukturore, që janë duke u bërë. (Ambientet e objektit të Komunës, ora 13:00)

- Forumi i Gruas i Degës në Podujevë mban Kuvendin Zgjedhor. (Restaurant"Beni Dona" në Podujevë, ora 13:00)

- Lëvizja Vetëvendosje! do të bëj prezantimin e kandidatit për kryetar komune në Prishtinë, si dhe kandidatëve për ansambleistë në Kuvendin Komunal në Prishtinë. (Salla e American School of Kosova, në Pallatin e Rinisë, ora 14:00)

Kthehu mbrapa

Shto koment