Ngjarjet e datës 21 Mars

20.03.2014 (komentet: 0)

Ministrin e Shendetesise, z.Ferid Agani, me daten 21 mars 2014 ne ora 10:30 e prit ne takim pune kryetari i Komunes se Gjilanit, z.Lutfi Haziri.

Nxenesit e  Shkollës " Abaz Ajeti" hapin ekspozite për kursimin e ujit të pijës, e cila hapet nesër me daten 21 mars 2014 në ora 12:00 në lokalet e shkollës, ndersa nga ora 13:00 nxënësit vizitojnë pendën e Përlepnicës dhe Fabrikën e ujit në Përlepnicë.
Debat  me fermer organizohet ne Restorant Luxor  me daten 21 mars 2014 ne ora 11:00.
Ne kete takim jane te pranishem, kryetari i Komunes Lutfi Haziri, nenkryetari i Komunes Rexhep Kadriu, drejtori i Bujqesise Ramiz Ramadani dhe pronari i kompanis Elkos Ramiz Kelmendi.
Te premten , Levizja Vetevendosje! ne Gjilan, mban konference per shtyp, me fillim ne roa 11:00.
Konferneca mbehet ne zyret  e reja te selise perballe xhamise se Medreses.

Nxenesit e Gjimnazit "Zenel Hajdini", hapin ekspozite  per kursimin e ujit te pijes, e cila hapet neser me daten 21 mars 2014 ne ora 10:00 para Teatrit te Qytetit, ndersa nga ora 11:00 behet perurimi i pusit te hapur nga nxenesit dhe prinderit ne oborrin e Gjimnazit te Ri.

Kthehu mbrapa

Shto koment