Ngjarjet e datës 12 Prill

12.04.2014 (komentet: 0)

- Rotary Clubet e Kosoves dhe Rotary International, organizon Seminar Ndërkombëtar me temën “Public Image Semaniar”. (Hotel Emerald, ora 9:00)


 

 
- Ministria e Integrimit Evropian në bashkëpunim me Zyrën Zvicerane në Kosovë, organizon turneun informativ me autobus, në 40  lokacione të Kosovës, në kuadër të fushatës gjithpërfshirëse për procesin e Liberalizimit të Vizave në Kosovë. (Qendra e fshatit Xërxe, tek tregu, ora 11:00)

- Lëvizja Vetëvendosje!, mban takim dhe paraqet Alternativën Qeverisëse, modelin e qeverisjes sipas programit dhe dinamikën e ristrukturimit.( Restorant "Luli",Gjilan, ora 12:00)

- Ministria e Integrimit Evropian në bashkëpunim me Zyrën Zvicerane në Kosovë, organizon turneun informativ me autobus, në 40  lokacione të Kosovës, në kuadër të fushatës gjithpërfshirëse për procesin e Liberalizimit të Vizave në Kosovë. (Qarshia e Vjetër, Gjakovë, ora 12:00)

- Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, e pret në selinë e partisë kampionin botëror në boks, Haxhi Krasniqin. (Selia qendrore e AAK-së, ora 13:00)

- Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, dr. Isa Mustafa, do të prezantojë Programin qeverisës të Lidhjes Demokratike të Kosovës. (Restoranin “Egzona" në Kaçanik, ora 13:00)

- Ministria e Integrimit Evropian në bashkëpunim me Zyrën Zvicerane në Kosovë, organizon turneun informativ me autobus, në 40  lokacione të Kosovës, në kuadër të fushatës gjithpërfshirëse për procesin e Liberalizimit të Vizave në Kosovë. (Sheshi i qytetit, tek rrethi në Junik, ora 13:40)

- Ministria e Integrimit Evropian në bashkëpunim me Zyrën Zvicerane në Kosovë, organizon turneun informativ me autobus, në 40  lokacione të Kosovës, në kuadër të fushatës gjithpërfshirëse për procesin e Liberalizimit të Vizave në Kosovë. (Tek komuna në Deçan, ora 14:20)

- Këshilli themelues i NISMA Për Kosovën në  Suharekë, do të mbaj tubimin e saj themelues. Në këtë tubim do të marrin pjesë edhe udhëheqësit e NISMA për Kosovën. (Shtëpia e Kulturës “Ukë Bytyqi” në Suharekë, ora 15:00)

- Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, dr. Isa Mustafa, do të prezantojë Programin qeverisës të Lidhjes Demokratike të Kosovës. (Restoran “Moni” në Malishevë, ora 17:00)

-  Lëvizja Vetëvendosje!, mban takim dhe paraqet Alternativën Qeverisëse, modelin e qeverisjes sipas programit dhe dinamikën e ristrukturimit. (Restorant "Oslo" në Han të Elezit, ora 18:00)  

- Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, dr. Isa Mustafa, do të prezantojë Programin qeverisës të Lidhjes Demokratike të Kosovës. (Shtëpinë e Kulturës në Ratkoc, ora 20:00)

Kthehu mbrapa

Shto koment