Ngjarjet e datës 10 gusht 2015

10.08.2015 (komentet: 0)

 

- Instituti Kosovar për Kërkime dhe Zhvillim të Politikave organizon tryezën e rrumbullakët "Monitorimi i Sektorit të Sigurisë së Kosovës: Prill – Korrik 2015" në të cilën do të prezentohen dhe diskutohen  të gjeturat e monitorimit të përmbledhura në edicionin e parë të Observerit të Sektorit të Sigurisë së Kosovës. (Salla e konferencave Orion, ora 9:30)


- Kryeministri Isa Mustafa viziton Kompaninë Regjionale të Ujitjes “Radoniqi- Dukagjini” në Gjakovë. (Zyrat e kompanisë – Rruga “UÇK” në Gjakovë, ora 10:00) 
 
- Kryeministri Isa Mustafa viziton një tokë bujqësore, që ndodhet nën sistemin e ujitjes "Radoniqi-Dukagjini". (Magjistralja Gjakovë-Prizren, Kilometri i katërt pasi të kalohet Ura e Fshejtë, 10:30)

- Me rastin e 10 Gushtit – Ditës së Dëshmorëve të Brigadës 162 “Agim Bajrami”, Komuna e Kaçanikut  Organizon Akademi Përkujtimore. (Pallati i Kulturës “Xheladin Kurtaj” në Kaçanik, ora 16:00) 

- Hapja e ekspozitës "Unersable", e cila është vepër grupore dhe kolaborative e artistëve vendorë, rajonalë dhe ndërkombëtarë. (Kino Lumbardhi në Prizren, ora  18:30)

Kthehu mbrapa

Shto koment