NË MOSHËN 58 VJEÇARE NDËRROI JETË SKENDERI I AGËS REXHEP

04.05.2012 (komentet: 0)

Të nderuar bashkëfshatarë, ju njoftojmë me keqardhje se në moshën 58 vjeçare, ndërroi jetë, Skenderi i agës Rexhep, në Preshevë.

 

Të nderuar bashkëfshatarë, ju njoftojmë me keqardhje se në moshën 58 vjeçare, ndërroi jetë, Skenderi i agës Rexhep, në Preshevë. Për kohën e varrimit do ju njoftojmë pasi të marrim informacionin e saktë, për arsye se presin familjarët e afërm të vijnë nga Amerika e largët dhe përëndimi. Në emër të faqes sonë, familjes dhe të afërmve ju shprehim ngushllimet më të sinqerta.

Varrimi i të ndjerit bëhet në Preshevë por për ditën dhe kohën e saktë shpresojmë të ju njoftojmë me kohë.

Kthehu mbrapa

Shto koment