Ndrroi jete Haxhi Avdil Rrustemi nga Kokajt

17.09.2013 (komentet: 0)

Të nderuar dashamirë,miq, të afërm, kolegët , bashkëfshatarë e anas të familjes Rrustemi nga fshati Kokaj, me vendbanim ne Gjilan, me keqërdhje dhe me dhimbje ju njoftoj se sot në moshën 87 vjeqar vdiq babai, axha , xhyshi , kusherini ynë shum I dashur Haxhi Avdil Rrustemi.

 

Varrimi I të djerit bëhen në kohën e namazit të iqindisë (ne ora 16) në varrezat e qytetit ne Gjilan.

 Zoti e shpërbleftë me xhenet, ndërsa të afërmëve durimin. 

Kthehu mbrapa

Shto koment