Lajmërim

06.03.2019 (komentet: 0)

Lajmërim
Të nderuar familjarë, miq e dashamirë, ju njofrojmë se familja jonë, vëllezërit: Musa, Fejza, Beqiri dhe motra Igballja, hapim të pame për babën tonë haxhi Muratin, i cili ndërroi jetë para disa ditësh. 
E pamja bëhet të dielen me 10 mars në këtë adresë:
Jugendhaus Koblenhöhe
Flawilerstrasse 27 A  
9244 Niederuzwil

 

Adresa mund të shihet edhe në këto fotografi të postuara.

Për çdo rast, ju lutem na kontaktoni në këto numra të telefonit:
Musa: +4176 693 99 25;
Beqiri: +4176 324 91 09.

Kthehu mbrapa

Shto koment