Lajmërim Mortor

07.10.2016 (komentet: 0)

 Dje, në moshën 92 vjeçare ka ndërruar jetë Mahmut Ramadani nga Malisheva. 
 

Mahmut Ramadani ka qenë dhëndërr i Kokajve dhe njeri shumë i dashur për Kokajt. Në mesin tonë ai njihej edhe si Mahmut Malisheva dhe respektohej nga të gjithë pasi që edhe ai i kishte shumë respekt për Kokajt. Varrimi i Mahmut Malishevës bëhet sot (7 tetor) në Malishevë pas faljes së namazit të xhumasë.

Kthehu mbrapa

Shto koment