Lajmërim mortor

22.01.2018 (komentet: 0)

Me pikëllim të thellë ju lajmërojmë se sot në mbrëmje në spital të Baselit (Zvicër) ka ndërruar jetë Latif Rrahmani.

Latifi ndërroi jetë pas një sëmundje të shkurtër në moshën 58 vjeçare. Latifi, sipas amanetit, do të varroset në Kokaj.

 

 

Për ditën dhe datën e saktë të ceremonisë së varrimit do t'ju njoftojmë sapo të marrim vesh nga anëtarët e familjes së të ndjerit.

 

 

Kthehu mbrapa

Shto koment