Inagurohet shtëpia e rindërtuar në Kokaj

13.08.2013 (komentet: 0)

Bashkëfshatar të fshatit Kokaj, njoftoheni se sot në orët e pasditës në Kokaj mbahet nji takim inagurimi i shtëpisë së Dr, Nexhat Rrustemit, i cili jeton dhe vpron në Zvicërr

Sot në orën 16.00 në Kokaj, mërgimtari Naxhat Rrustemi, i cili jeton në Zvicërr , me rastin e renovimit të shtëpisë së fëmijërisë organizon një takim me bashkëfshatarët , farefisin e tij. Dëshira e pashterrur për ta parë vedndljine ashtu siq e don qdo njeri, Nexhati me mjetet e kursyera ka investuar në fshatin e tij të lindjes, për t'ia kthyer gjallërinë sa do kudo atë që kishte dikurë. 

Andaj janë të ftuar të gjithë miqt, familjarët, farefisi dhe bashkëvendasit që të marrin pjesë në këtë solemnitet.

 

Prezenca e juaj na nderon.

Nexhat Rrustemi

Kthehu mbrapa

Shto koment