Komiteti për KRS të cilin e udhëheqë Gentrit Murseli konsiderohet Komitetet Komunale më funksionale në Republikën e Kosovës!

30.01.2020 (komentet: 0)

 

LDK, VV dhe PDK dhe AAK në Gjilan, vlersojnë lartë raportin nga Gentrit Murseli, Komiteti për KRS konsiderohet si më funksonali në Kuvendin e Gjilanit!

 

Në Kuvendin Komunal të Gjilanit pikë e veçantë në rendin e ditës ishte Raporti i Komiteteve të Kuvendit Komunal.

Pati diskutime të ndryshme, kritika, lavdata dhe rekomandime të ndryshme.

Interesant është fakti se raporti i Komitetit për Kulturë, Rini dhe Sport u vlerësua lartë nga të gjitha subjektet politike edhe nga ato opozitare.

Kryesues në këtë Komitet është asmbleisti Gentrit Murseli, ndërsa anëtarët e tjerë ;

Arta Haziri AAK

Erleta Osmani PDK

Mefail Junuzi Vatra

Ilir Hoti VV

Arbenita Haziri VV

Ky Komitet gjatë vitit 2019 pati gjjthësej 10 mbledhje dhe në total 29 rekomandime.

Me këtë performancë konsiderohet me të drejtë njëri nga Komitetet Komunale më funksionale në Republikën e Kosovës.

Kthehu mbrapa

Shto koment