Interaktiv: Tomë Gashi – 18 Janar 2013 / Video

19.01.2013 (komentet: 0)

Me avokatin Tomë Gashi kemi folur vetëm pak orë pasi mbrojtja më në fund e ka marrë aktakuzën e EULEX-it ndaj Fatmir Limajt për rastin e MTPT-së, ku nënkryetari i PDK-së akuzohet për krim të organizuar dhe marrje ryshfeti

 

 

KLIKO

Kthehu mbrapa

Shto koment