Kontakt

Ismet Azizi, administrator

Kokaj.net

Qyteti: Gjilan
Shteti: Kosovë

Ismet Azizi


Email:ismetazizi@gmail.com

tel +377 44 302607

Kontakt në Kosovë:

Kontakt në Zvicër:

Kontakt në Angli:

 

 

Kokaj.net është faqe e hapur për të gjithë ata që janë dashamirës të fjalës së lirë. Ne jemi kategorikish kundër shprehjes së njohur “Rri ti se s’di!”. Pra jeni të lirë të na shkruani . Jeni të mirëseardhur.

Zhvilluar dhe dizajnuar nga kingPIXEL