"Varg e vi" me expo-performance

15.02.2012 (komentet: 0)

Grupi i artistëve “Varg e vi GROUP” nga Gjilani, të premten, me rastin e katër vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, do të organizojë expo-performancë në Galerinë Open Art- Prishtinë, në orën 19:00.Jeton Muja, kryetar i  Grupit të artistëve “Varg e vi GROUP” nga Gjilani, ka thënë se me këtë expo-performancë “Ma thuaj një fjalë të mirë” është projektuar ndejë festive-artistike, ku arti në përgjithesi të jetë më transparent, më i depërtueshem dhe më aplikativ, me një fjalë, arti të futet në funksion të shumë hapësirave publike dhe personale. 

Muja tha se në këtë ndejë do të jenë prezent edhe në objekte të ndryshme afariste, e pse jo edhe objekte banimi. (a.b)

Kthehu mbrapa

Shto koment