Sot provimi pranues

30.07.2012 (komentet: 0)

Që nga ora 9:00 e mëngjesit të sotëm në disa fakultete të Universitetit të Prishtinës, po mbahet provimi pranues për studentë të rinj.

Provimi pranues nuk mbahet sot, në të gjitha fakultetet, pasi që për fakultetin e Mjekësisë dhe Fakultetin Ekonomik, ai do të mbahet nesër më 31.7.2012, në orën 9:00 dhe se shpallja e rezultateve të provimit pranues, do të bëhet deri më 03.8.2012.

Në vitin akademik 2012-2013, Universiteti i Prishtinës do të pranojë 9221 studentë, prej të cilëve 8011 studentë të rregullt dhe 1210 studentë me korrespondencë.

Kthehu mbrapa

Shto koment