Shqipëria e shekullit 13-15 superfuqia e Ballkanit

08.09.2013 (komentet: 0)

Harta nga dokumentet sekrete të Gjermanisë nga shek.13-15 Shqipëria superfuqi në Ballkan, Greqia nuk ekziston!

 

 

Tre elemente të kësaj harte janë:

1. Shqipëria paraqitet me territor më të madh në Ballkan ndërsa Kosova qartë është e ndarë nga Serbia!

2. Serbia siç e shihni paraqitet një vend shumë i vogël (sepse ashtu ka qenë gjithmonë)!

3. Greqia nuk ekziston si vend, por Morea, e dihet mirë se Morea ishte e banuar me shqiptarë (ju kujtohet kënga “Moj e bukura More, si të lash e më stë pash…)?

Kjo hartë dëshmon edhe një herë më tepër se hipotezat e fqinjëve tanë (sidomos grekëve dhe serbeve) se tokat arbërore janë të tyre, hidhen poshtë duke e parë se të kujt janë ato toka dhe se historia jonë e përgjakur me shekuj ka qenë e saktë, ku thuhet se me dhunë dhe masakra të pa para shqiptarët janë dëbuar nga trojet e tyre. Kjo hartë është dëshmia më e mirë për këtë.

Ngadalë por sigurt po hapen arkivat e Evropës për t’ia treguar botës të vërtetën mbi Ballkanin!|

Kthehu mbrapa

Shto koment