REKLAMA MË SHOKUESE KUNDËR DUHANIT QË KENI PARË (VIDEO)

28.12.2012 (komentet: 0)

Fushata e re e Ministrisë së Shëndetësisë së Britanisë, pasi statistikat treguan se më shumë se një e treta e duhanpirësve në këtë vend mendojnë se mjekët e teprojn me rreziqet që shkaktojnë duhanin.

KLIKO VideoN

Reklama e re gjallërisht përshkruan se vetëm 15 cigare në ditë mund të shkaktojnë mutacion dhe zhvillimin e tumorit kanceroz.Një nga këto dy duhanpirës do të vdesin nga pirja e duhanit, kryesisht për shkak të kancerit. Ne e dimë se njerëzit nuk e marrin seriozisht dëmtimin nga kjo shprehi dhe nuk e kuptojnë se çfarë po ndodh me trupat e tyre. Kjo do tua shpjegojë “, tha Damon Sally Davies, një profesor i mjekësisë. Fushata që të kushtojë 3.3milion euro dhe  do të zgjasë nëntë javë.

Kthehu mbrapa

Shto koment