Osama Bin Laden po kthehet, në film

07.02.2012 (komentet: 0)

Osama Bin Laden po kthehet edhe atë në filmin "Osombie" nga prodhuesi i pavarur amerikan si një mumie që ngrihet nga thellësitë e oqeanit, ku ai ishte hedhur pas vdekjes, dhe përsëri terrorizon botën.

Londër, 7 shkurt - Osama Bin Laden po kthehet edhe atë në filmin "Osombie" nga prodhuesi i pavarur amerikan si një mumie që ngrihet nga thellësitë e oqeanit, ku ai ishte hedhur pas vdekjes, dhe përsëri terrorizon botën. Kompania amerikane e prodhimit “Arrowstorm Entertainment” ka raportuar se regjistrimi ka përfunduar dhe se ata kanë nevojë për rreth 15 mijë dollarë amerikanë për fazën e post-produksionit në mënyrë që të kryejnë përfundimisht filmin

Kthehu mbrapa

Shto koment