Orë letarare kushtuar Zejnullah Halilit

24.02.2012 (komentet: 0)

Për nderin dhe respektin që kemi për këtë njeri, më datën 24 Shkurt 2012, me fillim nga ora 16:00, në lokalet e Shkollës Fillore “Abaz Ajeti” në Gjilan do organizohet një orë letrare, ku ftojmë të gjithë dashamirët të marrin pjesë.

Kaluan tetë vite pa njeriun e madh të pendës, pa mësuesin tonë, pa udhërrëfyesin tonë, pa njeriun i cili nuk diti të lodhej asnjë moment duke treguar ngjarje dhe anekdota prej më të ndryshmeve, njeriu i cili edhe pse i ri u largua nga vendlindja, me mendje ishte atje dhe sa herë që flitej për Kokajt, në shpirtin e tij shihej një adrenalinë e fuqishme dhe sytë i shkëlqenin nga lotët të cilët e kaplonin.

Për nderin dhe respektin që kemi për këtë njeri, më datën 24 Shkurt 2012, me fillim nga ora 16:00, në lokalet e Shkollës Fillore “Abaz Ajeti” në Gjilan do organizohet një orë letrare, ku ftojmë të gjithë dashamirët të marrin pjesë.

Për pjësëmarrësit do të emitohet edhe një emision dokumentar i RTK kushtuar Zejnullah Halilit.

Nxënësit dhe mësimdhënësit e SH F dhe MU " Abaz Ajeti" Gjilan

Kthehu mbrapa

Shto koment