Në Zarë, aty ku jetojnë Arbneshët! (Video)

01.10.2014 (komentet: 0)


Reportazhi “Një ishull arbnesh në Kroaci”, është realizuar gjatë muajit shkurt 2014, nga ekipi i TVSH-së me gazetar Genc Ymeraj.

Video Youtube

 

Reportazhi “Një ishull arbnesh në Kroaci”, është realizuar gjatë muajit shkurt 2014, nga ekipi i TVSH-së me gazetar Genc Ymeraj, ku jane shfrytëzuar pamjet-imazhet nga Arbneshi i Zarës, vetë Zara dhe ajo që e pasuron e fisnikëron këtë reportazh janë bashkëbiseduesit: Alma Stipçeviq, – e motra e ilirologut Akademik prof. Dr. Aleksandër Stipçeviq, vetë Aleksandër Stipçeviqi, ish basketbollisti dhe traineri Josip – Pino Gjergja, futbollisti Pino Petani, gazetari Shenoll Selimoviq etj.

Kthehu mbrapa

Shto koment