Mirë se erdhet bashkëatdhetarë

18.07.2012 (komentet: 0)

Komuna e Gjilanit ka nisur përgatitjet në të gjitha fushat për të pritur,nderuar dhe respektuar mërgimtarët. Në të gjitha hyrjet e Gjilanit vërehen mbishkrimet me mirëseardhje për diasporën, derisa komuna ka paraparë biseda të drejtpërdrejta me mërgimtarët,ekskursione, vizita,tryeza e koncerte folklorike.

 

Agjenda e manifestimit

SHKARKO

Kthehu mbrapa

Shto koment