INDIVIDI DHE BOTA

14.06.2012 (komentet: 0)

Njerëzit shumë veprime të kota,

I bëjnë sepse ashtu i do bota,

Duan të duken ashtu…

Sepse ashtu e do bota

Të vishen ashtu …

epse ashtu e do bota

Të flasin ashtu…

Sepse ashtu e do bota

Të ecin ashtu…

Sepse ashtu e do bota

Të rrijnë ashtu…

Sepse ashtu e do bota

Të hanë ashtu…

Sepse ashtu e do bota

Të qeshen ashtu…

Sepse ashtu e do bota

E të bëjnë për qefin e vet

Gjë nuk munden të shkretët

Kështu mendojnë të mjerët,

Nuk jetojnë për vete,

Jetojnë për të tjerët.


Sami ISLAMI
Londër, 13.06.2012

Kthehu mbrapa

Shto koment