Foto nga e kaluara e jonë

22.01.2014 (komentet: 0)

Foto e ndërtesës - të cilën e patëm botuar para dy dite bashk me disa ndërtesa tjear në mes të tjerash edhe hoteli i dukushëm, ndërsa në këtë foto shihët ndërtesa e    Prokurorisë  dhe Gjykatës së Qarkut të shtetit serb në Gjilanin e para Luftës së Dytë Botrore.

Kthehu mbrapa

Shto koment