Femijet festojnë

17.02.2014 (komentet: 0)

Pas vendosjes së kurorave pran varreve të dëshnmorëve nga kreu komunal me bashkëpunëtorë, dhe pas mbajtjes së mbledhjes solemne të Kuvendit Komunal, fëmikjët vazhduan dinjitetshëm të festojnë Pavarësinë e Kosovës.

Pas vendosjes së kurorave pran varreve të dëshnmorëve  nga kreu komunal me bashkëpunëtorë, dhe pas mbajtjes së mbledhjes solemne të Kuvendit Komunal, fëmikjët vazhduan dinjitetshëm të festojnë Pavarësinë e Kosovës.

Kthehu mbrapa

Shto koment