Ekskluzive: Pamje nga Shqipëria e vitit 1973! (Video)

27.09.2014 (komentet: 0)Një video e rrallë e vitit 1973 e filmuar nga një familje italiane. Video tregon arritjen në aeroport me një aeroplan jugosllav, plazhin e Durrësit, Tiranën, Krujën…
video

Personi që e ka hedhur videon në YouTube thotë se ka qenë bashkë me vëllain Vittorio dhe me prindërit Rosanna (1939 - 1985) dhe Romano (1935 - 2004), transmeton Tetova News.
Ata pastaj kanë vizituar edhe Malin e Zi dhe Dubrovnikun ku gjithashtu kanë bërë filmime të qytetit. Në Dubrovnik është filmuar qyteti vjetër dhe plazhi./Telegrafi/

video

Kthehu mbrapa

Shto koment