VIDEO-Universiteti i Gjilanit shqyrton 96 ankesa, pranon 16

06.08.2014 (komentet: 0)

Në Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka”, numri i ankesave të atyre që kanë aplikuar në këtë universitet dhe që nuk janë pranuar ka qenë 96, ndërsa vetëm 16 prej tyre janë shqyrtuar. Kështu ka deklaruar, Vaxhid Sadriu, sekretar i përgjithshëm i këtij universiteti, për KosovaPress.

Video

Në Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka”, numri i ankesave të atyre që kanë aplikuar në këtë universitet dhe që nuk janë pranuar ka qenë 96, ndërsa vetëm 16 prej tyre janë shqyrtuar. Kështu ka deklaruar, Vaxhid Sadriu, sekretar i përgjithshëm i këtij universiteti, për KosovaPress.

Sipas tij, këtë vit numri i ankesave ka qenë më i madh, pasi që studentët po ankohen në mënyra të ndryshme, madje siç pohoi ai me të katër gusht Komisioni ka shqyrtuar të gjitha ankesat e parashtruara.

Kthehu mbrapa

Shto koment