Urimi i kryetarit Lutfi Haziri për festën e Vitit të Ri 2014

01.01.2014 (komentet: 0)

Urime të gjithë qytetarëve të Komunës së Gjilanit Vitin e Ri, festat e fundvitit, me besim të madh që çdo familje, çdo qytetar të ketë lumturi paqe dhe të mira në vitin 2014.

 

Do të jetë një vit jashtëzakonisht i vështirë në aspektin buxhetor, por bashkarisht duke u angazhuar me mirëkuptim dhe solidaritet besojmë shumë që do të arrijmë të realizojmë pjesën e programit për zhvillimin e Komunës sonë, për jetë dhe mirëqenie më të mirë për çdo qytetar dhe çdo familje në Gjilan. Gëzuar!

Kryetari i Komunës së Gjilanit

LUTFI HAZIRI

Kthehu mbrapa

Shto koment