Sinani sheh nga afër punimet në Roganë e Katushnicë

29.05.2015 (komentet: 0)

Kryetari i komunës së Kamenicës Begzad Sinani ka vizituar punimet që janë duke u bërë në rrugët e fshatit Roganë dhe Katushnicë. “Jemi duke u përkushtuar që qytetarëve të komunës sonë të jemi sa më afër, në përmbushjen e premtimeve dhe realizimin e tyre”, ka thënë Sinani, sipas të cilit gjjatë këtyre ditëve në komunën e Kamenicës janë rregulluar mjaftë mirë rrugët lokale



Kthehu mbrapa

Shto koment