Po vazhdon kontributi i qytetarëve për fondin humanitar

06.11.2014 (komentet: 0)

Qytetarët e vullnetit të mirë po vazhdojnë të kontribuojnë në xhirollogaritë zyrtare të komunës së Gjilanit, për të ndihmuar familjeve që vuajnë nga mungesa e strehimit dhe banimit.

 

 

Shuma e transaksioneve të deritanishme nga njerëzit e vullnetit të mirë nga Kosova dhe mbarë bota në xhirollogaritë zyrtare të komunës është: 24.946 euro dhe 3458 franga zvicerane.

Për hirë të transparencës, do të vazhdojmë t’i bëjmë publike personat të cilët po kontribuojnë në aksionin humanitar “Pak nga ne, shumë për ata”, të iniciuar nga kryetari Lutfi Haziri.

Kryetari Lutfi Haziri falënderon qytetarët që e kanë përqafuar aksionin humanitar të Komunës së Gjilanit si dhe u bënë apel të gjithë qytetarëve që premtimet e tyre t’i bëjnë realitet duke kontribuar përmes xhirollogarive zyrtare.

Dibran Krasniqi 100 euro
Osmon Krasniqi 100 euro
Elbasan Shkodra 50 euro
Basri Ismajli 100 euro
Alban Ramushi 100 euro
Etem Cani 100 euro
Arsim Ajdari 100 euro
Muhamet Shefqet Krenzi 435 euro
Idriz Mehmeti 160 euro
Fatmir Rexhaj 61 euro
Alban Osmani 5 euro
Imer Lakna 100 euro
Mustafe Ukshini 10000 euro
Zair Arifi 100 euro
Fadil Korbi 200 euro
Valentina Bunjaku Universal 500 euro
"Kosova e re" 500 euro
Mejdi Mehmeti 55 euro
"Hib" Petrol 3000 euro
Ahmet Murati 50 euro
"Modateks" 300 euro
Arsim Hasani 200 euro
Fatmir/Fatmire Parashtica
Poliknika Diagnoza 500 euro
Ali Neziri 100 euro
Xhevat Halimi 100 euro
Muharrem Maliqi 200 euro
Sabedin Murseli 100 euro
Naim Lutfiu 200 euro
Rexhep Berisha 158 frang
Fejza Leka 200 frang
Abedin Sulejmani 400 frang
Bahti Pajaziti 300 frang
Teuta Tasholli 300 frang
Nexhat Idrizi 500 frang

Kthehu mbrapa

Shto koment