Në qytetin tonë....(foto)

03.10.2015 (komentet: 0)

Përderisa në një pjesë të qytetit na rriten drunjtë pa kontroll dhe pa pikë përkujdesje, në pjesën tjetër i presim, i shëmtojmë pa kurafar mëshire.

 

 

Nuk do të ndelemi së luftuari dukuritë negative të cilat dëmtojnë shoqërinë tonë.

Shpresojmë se do të reagoj ndonji zyrtar i ndërgjegjëshëm për këto të këqia që po i ndodhin qytetit tonë.

 

 

(Fotot janëtë marrura në qendër të qytetit dhe tek Halla e sporteve)

Kthehu mbrapa

Shto koment