Në Balotazh! Shpendi sfidon Isën!

04.11.2013 (komentet: 0)

Sipas rezultateve të para të Demokracisë në Veprim, kryetari aktual i Prishtinës, Isa Mustafa edhe kësaj radhe është duke prirë bindshëm në garën për Prishtinën. Sipas DNV, Isa Mustafa është duke prirë me 43.6 % të votave i ndjekur nga Shpend Ahmeti i VV-së, me 31 %.


 

E treta vjen PDK me Agim Çekun të cilët kanë 11.4 % ndërsa vetëm në pozitën e 4-të, vjen Korab Sejdiu me 5.7 %/.

Në pozitën e pestë aktualisht është Besnik Tahiri me 4.5 % ndërsa Partia e Fortë dhe kryetari Lexhendar deri më tani kanë vetëm 1.4 %.

Tani, Isa Mustafa dhe Shpend Ahmeti do të masin forcat edhe njëherë në balotazh. /Zëri/

Isa Mustafa 43.6 %

Shpend Ahmeti 31%

Agim Çeku 11.4 %

Korab Sejdiu 5.7 %

Besnik Tahiri 4. 5 %

Visar Arifaj 1.4 %

 

Kthehu mbrapa

Shto koment