Haziri uron Bashkësinë Islame dhe qytetarët për festën e Kurban Bajramit

20.08.2018 (komentet: 0)

 

 

 Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, me rastin e festës së Kurban Bajramit ka uruar Bashkësinë Islame në Gjilan dhe qytetarët e besimit mysliman. Në mesazhin e urimit thuhet:

 

 

“I nderuari kryetar i Bashkësisë Islame në Gjilan, Naim Aliu,

 

Të nderuar qytetarë të komunës së Gjilanit,

 

Më lejoni që në emrin tim personal dhe të Komunës së Gjilanit, t’ju uroj festën e Kurban Bajramit, e cila përcillet me mesazhin e sakrificës për Zotin.

 

Bota sot është në sakrifikim të njeriut, burrave, grave, madje dhe e fëmijëve. Në Kosovë po ballafaqohemi me humbjen e jetëve në trafik, me vrasje për motive xhelozie e mosmarrveshje. Sa e dhimbshme dhe i rëndë ky largim nga parimi i besimit.

 

Është ditë e madhe e lutjeve që kjo lloj sacrifice të ndalet dhe t’i kthehemi besimit në Zot, atdhe e familje.

Zoti qoftë gjithmonë me ne dhe i bekoftë familjet tona me mirëqenie, mbarësi dhe harmoni. Urime Kurban Bajrami!”, thuhet në mesazhin e urimit të kryetarit të Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri.

Kthehu mbrapa

Shto koment