Haziri i jep mbështetje platformës “Trego e Vepro”

28.02.2014 (komentet: 0)

Është promovuar sot në Gjilan platforma online www.tregoevepro.com, e cila kontribon në zgjidhjen e problemeve të rinisë.





Kjo platformë u mundëson të rinjëve që nëpërmjet videove të postojnë dhe identifikojnë problemet e tyre që të ndërmiren iniciativa për zgjidhjen e tyre si dhe të kenë diskutime në chat.
Në këtë ngjarje ka marrë pjesë edhe kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, i cili u ka ofruar mbështetje të rinjëve të Gjilanit, në zgjidhjen e problemeve të tyre.

Kthehu mbrapa

Shto koment