Gjilani nesër voton

30.11.2013 (komentet: 0)

Nesër qytetarët e Gjilanit pritet ti drejtohen kutijave te votimit.

Nesër në ora 7 të megjesit hapet procesi i balotazhit në komunen e Gjilanit.

Në këtë gar luftojnë LDK me kandidatin e dalur fitues në raundin e parë, Lutfi Haziri, kunder kandidatit të PDK-s, Qemajl Mustafa.

Procesi i parë i 3 nëntorit është cilsuar si i rregullt andaj shpresojmë që edhe dita e nesërme të jetë e të njejtes fryme te votimit dhe të demokracis zgjedhore.

Përgaditi Luzim Ademi.

Kthehu mbrapa

Shto koment