Forumi i gruas dega ne Gjilan e mbeshtet fuqishem z.Lutfi Haziri për Kryetar të LDK-së ne nivel qëndrorë

14.05.2015 (komentet: 0)

 

Struktura e Forumit të Gruas dega në Gjilan në mbledhjen e mbajtur  me strukturat e saj japin mbështetje të pakontestueshme kryetarit të komunes z.Lutfi Hazirit dhe njëherësh kryetar i Degës së LDK-se në gjilan për kryetar te LDK-së.

  

Kryetari L.Haziri nga Anamorava ka patur rrugëtime të vështira prej  viteve të 80-ta si i ri , ku në vitin 1998 u burgos me akuza të udhëheqjës së Ushtrisë  Çlirimtare tëKosovës në zonën e Karadakut.           

Ne vitin 200 eshte zgjedhur Kryetar i Komunes se Gjilanit , në vitin 2001 Kryetar i Asoaciacionit të Komunave të Kosovës  në këtë funksion u zgjodh edhe udhëheqës i delegacionit te komunave te KosovëS në Kongresin e Pushtetit Lokal dhe Regjional në Strasbourg ( këshilli i Europës) , në vitin 2004 Ministër i i parë i Pushtetit Lokal, Ministër i Kulturës, zv. Kryeministër iQeverissë Kosovës  Deputet në parlamentin e Kosovës tani Nënkryetar i LDK-së,  me aktivitetin e tij politik asnjëhere nuk e zhgënjeu elektoratin e LDK-së.Liderdship me aftësi për ndikim tek të tjerët ,Lidership besnik,  me karakter dhe mbi të gjitha i afërt me gjdo qytetar duke e  vënë vetën nga pozita e tij në pozicionin e tyre.

z.Haziri edhe pse  i ri në moshën 28 vjeqar arriti fitorën bindëse për ta udhëhequr Komunën e Gjilanit  ku elektorati  nuk ia harroi sakrificat dhe e shpërbleu me votat e tyre fitimtar  sikurse e  dëshmuan edhe zgjedhjet e fundit të vitit  2013 do ta dëshmoje edhe në kuvendin e VIII-te të LDK-së dega Gjilan. Ne si Struktura të kryesise së Forumit të Gruas i japim mbështetje te fuqishme liderit të pakontestushëm  edhe për kryetar të LDK-së  në nivel qendrore sepse tani ështëmomenti që LDK të udhëhiqet nga  një Lidership i Anamorava.Prandaj Z.Lutfi Haziri mund të jetë një shpërblim për elektoratin e LDK-së dhe qytetaret e Kosovës.

 

Kthehu mbrapa

Shto koment