Edhe Kokajt kanë rastin të kenë përfaqësues në Kuvend

30.09.2013 (komentet: 0)

Profesor Ismet Azizi si kandidat i Iniciativës Qyetare në listë të përbashkët me AKR-në do mbajë numrin 16 në listën zgjedhore.

 

 

Për herë të parë kokallarët do kenë mundësinë që me votën e tyre të zgjedhin njeriun e tyre në Asamblenë Komunale të Gjilanit, i cili me mundësitë dhe me ndihmën e njerëzve për rreth të mbrojë të drejtat elementare dhe pak a shumë të jep një shtyrje për investime dhe mbarëvajtje të jetesës së njerëzve në zonat e thella të Karadakut, jo vetëm në fshatin tonë Kokaj por edhe në fshatërat për rreth asaj zone. Shpresojmë në fitore dhe presim jo vetëm votat e bashkëfshatarëve por edhe të njerëzve të cilët e njohin profesorin e nderuar, t'i besojnë votën e tyre njeriut i cili e meriton.

VOTO Nr.16

SUKSESE

/kokaj.net/

Kthehu mbrapa

Shto koment