Aksident i rëndë në Gjilan (Foto)

17.11.2015 (komentet: 0)

Aksidentë i rëndë ka ndodhur në Gjilan

Aksident i rënd ne lagjen e re (tek oaza) ne te cilen jan perfshir 2 vetura. Nuk dihet numri i te lenduarve.

Deri tek aksidenti ka ardhur kur personat e autorizuar(policet) ishin ne ndjekje te vetures dhe ne udhekryqin i cili ndodhet tek lagja e re vetura nuk eshte ndalur dhe si pasoj e kesaj ka ardhur deri tek aksidenti me veturat te cilat ishin ne udhekryq

Kthehu mbrapa

Shto koment