Afro 50 mijë euro dhe mbi 6000 franga janë deponuar deri tash në fondin humanitar të Komunës së Gjilanit

10.11.2014 (komentet: 0)

 

Prikaz slikovne datoteke pak nga ne shume per ata.jpg

 Fondi humanitar i Komunës së Gjilanit për ndihmë familjeve gjilanase që kanë probleme të banimit, po vazhdon të mbushet nga qytetarët e vullnetit të mirë.

 

Deri sot, në xhirollogaritë zyrtare janë deponuar nga gjilanasit dhe nga qytetarët e vullnetit të mirë nga e mbarë bota shqiptare 46.222 euro dhe 6640 franga zvicerane.

Kryetari Lutfi Haziri falënderon qytetarët për solidaritetin e tyre të treguar për t’i dalë në ndihmë qytetarëve të Gjilanit që vuajnë nga mungesa e strehimit dhe banimit.

Haziri u bënë apel të gjithë qytetarëve të cilët kanë dhënë premtimet e tyre në mbrëmjen humanitare, që t’i bëjnë ato realitet.

Për hirë të transparencës, do të vazhdojmë t’i bëjmë publike emrat e personave të cilët po vazhdojnë të kontribuojnë në aksionin humanitar “Pak nga ne, shumë për ata”, të iniciuar nga kryetari Lutfi Haziri.

Emri

Mbiemri

Firma

Euro

Franga

   

Nota Brilant Design Style SHPK

1500

 

Zhevdet

Pajaiti

 

50

 

Zeqirja

Azemi

 

200

 

   

“Fauna” NTSH

2000

 

   

“Ecohigjiena”

500

 

   

Sh.f “Abaz Ajeti”, kl. V/5

50

 

Sali

Salihu

 

1000

 

Sead

Musliu

 

200

 

Ali

Uka

 

177

 

Aziz dhe Ajshe

Muji

 

20

 

Samet

Berisha

 

142

 

   

“Tali” SHPK

10000

 

   

Company “Zuka” Comerc SHPK

5000

 

Sadullah

Sylejmani

 

150

 

Interes

Idrizi

   

457.72 

Xhevat

Xhumshiti

   

 448.10

Fexhrije

Hoxha

   

 457.72

Mimoza

Ahmeti

   

450.64 

Abdullah

Dervodeli

   

457.67 

Isuf Selmon

Musaj

   

158.89 

Emin

Kërqeli

   

500 

Besim dhe Fitim

Haziri

   

251.89 

       
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         

 

 

Mënyra e kontribuimit brenda dhe jashtë Kosovës është si më poshtë:

 

Kthehu mbrapa

Shto koment